:: ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ::
:: ΠΑΡΑΔΟΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ ::
   

ΕΚΣΚΑΦΕΣ
Το κτίριο σας στηρίζεται σε απόλυτα σταθερό έδαφος, δεδομένου ότι οι εκσκαφές έφθασαν σε βάθος όπου υπήρχε μόνο "βράχος" για την θεμελίωση του.Η εφαρμογή του πρώτου σκυροδέματος στην οικοδομή
( μπετόν καθαριότητας)

 ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ
Αποτελείται από γιγάντιους πεδιλοδοκούς, διαστάσεων 1,70 μέτρων πλάτους και 0,70 μέτρων ύψους, τόσον περιμετρικά, όσον και εσωτερικά. Όλες οι κολώνες του κτιρίου συνδέονται μεταξύ τους στην βάση τους, με του παραπάνω πεδιλοδοκούς.Σκυροδέτηση θεμελίωσης

Οι εσωτερικοί πεδιλοδοκοί
 

ΣΙΔΗΡΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ
Για την δημιουργία ενός συμπαγούς και αδιαίρετου φέροντος οργανισμού του κτιρίου, έχουν χρησιμοποιηθεί τόσον στους πεδιλοδοκούς της θεμελίωσης όσον και στις κολώνες, αλά και στις οριζόντιες δοκούς αυτού, ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ από σίδηρο γερμανικής παραγωγής. Οι εν λόγω θώρακες, αντικαθιστούν τα κλασικά τσέρκια και τους μανδύες, (υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κανόνα λόγω του χαμηλότερου κόστους). Όμως η χρήση των Αντισεισμικών Θωράκων, εξασφαλίζει στο κτίριο την σχεδόν διπλάσια αντοχή και ασφάλεια από ότι τα παραπάνω συμβατικά και οικονομικά σε κόστος υλικά.
Επίσης ο σιδηρούς οπλισμός, των κολωνών των δοκών των πεδίλων κλπ. αποτελείται από χάλυβα υψηλής ποιότητας Ελληνικής κατασκευής SIDENOR-SD.


Σίδηρος οπλισμού ανώτερης ποιότητας SIDENOR SD
Αντισεισμικοί θώρακες τοποθετημένοι
Οπλισμός εξωτερικού τοιχίου προς την οδό Χαλέπας
Δοκίμιο σκυροδέματος ανώτερης ποιότητας
Οπλισμός πατώματος και εξώστη Α' ορόφου
Οπλισμός δώματος

ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ (ΜΠΕΤΟΝ)
Από την θεμελίωση του κτιρίου έως και την οροφή αυτού, έχει χρησιμοποιηθεί η καλύτερη ποιότητα σκυροδέματος που υπάρχει στην Ελληνική αγορά, και συγκεκριμένα ο τύπος C20-25 (προμηθευτής, εταιρία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ).
.
Όλα τα παραπάνω μας δίνουν την δυνατότητα να σας διαβεβαιώσουμε ανεπιφύλακτα, ότι
"στο νέο σας σπίτι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι".
ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ (ΣΟΒΑΔΕΣ)
Έχουν εφαρμοσθεί έτοιμα κονιάματα σοβά με βάση το τσιμέντο, σε δύο στάδια. Πρώτο στάδιο "πεταχτό" και δεύτερο στάδιο τελικής επίστρωσης με τοποθέτηση γωνιοκράνων σε όλες τις γωνίες, για την αποφυγή της παραμόρφωσης των γωνιών και για περισσότερο καλαίσθητο αποτέλεσμα.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Το σπίτι σας είναι εξοπλισμένο με πληρέστατη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, με πάρα πολλά σημεία παροχής ρεύματος (πρίζες), με συνδυασμό εύκολου χειρισμού των φωτιστικών σημείων (διακόπτες αλερετούρ), με φωτιστικά σώματα ασφαλείας για περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, με προεγκατεστημένο δίκτυο συναγερμού (εσείς απλά τοποθετείτε μόνο τις συσκευές), με δίκτυο ηχητικής εγκατάστασης στο σαλόνι, και με πρίζα παροχής σήματος τηλεόρασης στην βεράντα του σαλονιού.
Επιπλέον έχει προβλεφθεί ειδική παροχή για δορυφορική λήψη τηλεόρασης στο σαλόνι. Στο δώμα του κτιρίου έχουμε εγκαταστήσει κλασική κεντρική κεραία τηλεόρασης αλλά επιπλέον και κεραία δορυφορικής λήψης.
Επίσης σε όλες τις βεράντες υπάρχει πρίζα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Για την επικοινωνία της εισόδου του κτιρίου με το σπίτι σας, έχει εγκατασταθεί δίκτυο ψηφιακής έγχρωμης θυροτηλεόρασης υψηλής ποιότητας.

ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ
Η αποθήκη σας στο Β' υπόγειο, τροφοδοτείται με ρεύμα από τον μετρητή των κοινοχρήστων. Υπάρχουν όμως ενδιάμεσοι ατομικοί μετρητές, οι οποίοι μετρούν την κατανάλωση μόνο της δικής σας και της κάθε αποθήκης ανεξάρτητα, ώστε κάθε ιδιοκτήτης να επιβαρύνεται μόνο με την δική του κατανάλωση.

ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Σε όλα τα δωμάτια, έχει τοποθετηθεί και είναι έτοιμη προς χρήση, η εγκατάσταση για την τοποθέτηση κλιματιστικών συσκευών.
Υπάρχει αναμονή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και έχουν τοποθετηθεί οι σωληνώσεις κατάλληλα μονωμένες, οι οποίες οδηγούνται στο δώμα του κτιρίου, για την τοποθέτηση των εξωτερικών μονάδων. Συνεπώς δεν απαιτείται πλέον η τοποθέτηση των κλιματιστικών στο μπαλκόνι σας, αφού έχουμε προβλέψει αυτά να τοποθετηθούν στο δώμα. Εσείς απλά τοποθετείτε και συνδέετε τις εσωτερικές και εξωτερικές συσκευές.
Οι σωληνώσεις των κλιματιστικών οδηγούνται στο δώμα μέσα από ειδικές μη εμφανείς κατασκευές, ενώ οι αποχετεύσεις αυτών έχουν οδηγηθεί μέσα στις εξωτερικές υδρορροές, ή στα σιφώνια των λουτρών, ώστε να μην υπάρχουν εμφανή εξωτερικά αντιαισθητικά στοιχεία ή υγρασίες.


ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΕΣΩΤ.ΧΩΡΩΝ
Μερικές μόνο φωτογραφίες από την επίπλωση των διαμερισμάτων.  
-= ERGOTEC.GR =-
Powered by INFOEXPERT
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΦΙΛ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ